Услуги

Видеозаснемане

и продукция на корпоративни филми, продуктови видеа, телевизионни предавания и реклами 

В продуцентска къща „One Media“ винаги сме държали на качеството и това ни отличава от останалите. Не очаквайте да дойдем да заснемем вашето видео с телефон /последен модел/ и да ви убеждаваме как ще се получи страхотен продукт. Това е евтин и непрофесионален начин за правене на видеа, а ние не мислим, че бизнесът, който изгражда с усилие всеки от вас, е евтин. Клиентите ни винаги получават най-доброто като отношение, внимание и краен продукт. Научени сме да работим професионално там, от където идваме, затова не правим компромис с начина на работа. Знаем, че зад всеки бюджет, отделен за видеопродукция стоят очаквания и изисквания, които сме длъжни да оправдаем. 

Монтаж

Видеозаснемането и монтажа са еднакво важни за създаването на добър краен продукт. Затова работим с най-добрите професионалисти, които умеят да играят в отбор и са достатъчно опитни, креативни и бързи. И ако заснемането е онази част, в която операторът дава най-доброто от себе си, то монтажът е душата на целия процес. Това е моментът, в който виждате как се ражда вашата реклама, филм или видеоклип. Монтажистът ще подреди отделните елементи, за да разкаже вашата история по най-добрия начин, ще направим корекции, където е необходимо, ще добавим онова, което липсва.

Видеозаснемане с дрон

Видеозаснемането с дрон стана все по-популярна и търсена услуга. Знаем, че гледката „от високо“ винаги въздейства силно. Наясно сме, че колкото по-красиви детайли са уловени от птичи поглед, толкова по-впечатляващо ще бъде видеото ви. Затова разполагаме с дрон, който можем да ви предложим девет месеца в годината. Пилотира го професионален оператор и след като предварително изберем най-подходящия терен, пускаме дрона в действие. С него трейлърът на вашето събитие – тийм билдинг, фирмено парти или сватба ще бъде много по-вълнуващ. Видеозаснемане с дрон клиентите ни предпочитат и когато става дума за реклама на недвижими имоти, хотели, земеделска земя, както и за продуктово или корпоративно видео. Каквато и да е целта на заснемането, дронът е вълнуващата щипка магия към него. 

Фотосесия

Работим с изключителен професионалист – фотограф. Ако питате коя е – естествено, че и с нея се познаваме от телевизионните среди, където е била репортер, водещ, редактор. Татяна Чохаджиева умее да улови дори онези моменти, които никога не сте предполагали, че някой може да види и да покаже. www.tatyanachohadjieva.com

Копирайтинг 

Зад основаването и идеята на продуцентска  къща „Оne Media“ стои журналист, работил като репортер, сценарист и редактор в предаванията на двете най-големи телевизии у нас – „Сблъсък“,“Преди обед“, „Часът на мама“, „100% будни“ и редица сутрешни блокове. Писането за нас не е просто упражнение, което практикуваме у дома за разнообразие, а съзнателно избрана и дълго време практикувана професия в най-големите медии у нас. Създаването на текстове за вашия бизнес е наша отговорност и винаги го правим по възможно най-добрия и професионален начин, без значение дали имате нужда от фирмен блог, сценарии за телевизионни предавания или поддържане на профили в социалните мрежи. Държим на сроковете, коректното отношение и ясните договорки. Повече може да разберете тук www.peropodnaem.com 

Гимбал

Притежаваме и стабилизираща фокус система, с която може да постигнем невероятни визуални ефекти на вашето видео. Използваме я най-често, когато клиентите ни изискват динамика и повече движение във видеата, които правим за тях.

Как работим?

1. Среща

На първо място за нас е важно да разберем кои сте и каква е вашата цел, след това да ни разкажете за идеята си ако имате такава и заедно да стигнем до крайната концепция за визията на вашето видиео.

2. Писане на сценарий и сториборд

Писането на сценарий е задължителна част, на която много държим, за да се избегнат евентуални недоразумения. Когато сме разписали всичко, задължително го обсъждаме с вас, за да чуем вашето мнение и за да знаете вие какво предстои по време на самия снимачен процес.

3. Видеозаснемане

Ще дойдем в деня и часа, в който сме се уговорили. Държим на точността и от ваша и от наша страна, защото като професионалисти, работили в много живи телевизионни предавания, знаем колко е важно това. От вас ще очакваме само да спазвате предварителните уговорки, за да върви работата гладко и с добро настроение. Много държим на позитивното отношение по време на снимачния процес. Знаем, че най-добрите резултати се получават, когато атмосферата за работа е приятна и ненатоварваща.

4. Монтаж

След като сме приключили с работата по заснемането, за нас остава най-вълнуващата част - да опишем, подредим и монтираме всеки заснет кадър по възможно най-добрия начин, за да превърнем в реалност една ваша идея, а често и мечта.

5. Графики и анимация

Обичаме да анимираме, когато идеята го изисква и да правим различни графики, по желание на клиента.

6. Предаване на готовия материал

Обикновено монтажа на видеата, които правим ни отнема между 3 и 7 дни. Изключение правят документалните филми и някои по-сложни като видеозаснемане клипове. След този срок вие получаване своя готов продукт, а ние удовлетворението от добре свършената работа.

Цени:

При определянето на цените се ръководим от няколко важни фактора: 

Каква е целта на видеото? 

Колко време ще прекараме на терен? 

Какви локации ще сменим? 

Каква ще бъде продължителността на готовия продукт? 

Може да ни потърсите, за да обсъдим заедно видеото, от което имате нужда и цената, при която е възможно да го реализираме.

Ще ви подготвим детайлна оферта, а в края на съвместната ни работа ще ви издадем и фактура.